Η Ιστορία

ΔΑΡΕΜΑΣ – ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Στα τέλη του 1800 και στο ίδιο σημείο που βρίσκεται η επιχείρηση τώρα, ο Γεώργιος Δαρεμάς προπάππους των σημερινών ιδιοκτητών ίδρυσε ένα από τα πρώτα παντοπωλεία στο Μαρκόπουλο.

Αυτό λειτούργησε αδιάλειπτα ως το 1950, χρονιά που ο Γεώργιος και η Σοφία Δαρεμά ξεκινούν τον ομώνυμο φούρνο.

Εκεί άρχισαν να παράγουν τοπικά προϊόντα από εξαιρετικές πρώτες ύλες (αλεύρι, ελαιόλαδο, μέλι, κλπ.).Τόσο οι κάτοικοι του Μαρκοπούλου όσο και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας που επισκέπτονταν την περιοχή αναγνώρισαν την ποιότητα και την τοπική ταυτότητα των προϊόντων. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη των εργασιών και στην πίστη των πελατών στο αρτοποιείο.

Από τότε μέχρι και σήμερα που έχει περάσει στην τέταρτη γενιά της οικογένειας Δαρεμά, ο καθημερινός στόχος είναι η υψηλή ποιότητα και η καλή εξυπηρέτηση των πελατών. H παράδοση, όχι μόνο δεν αλλοιώνεται αλλά παραμένει σταθερή αξία, πάντα με σκοπό να φροντίζει και να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές της.

Με μεγάλη προσοχή διαλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, για να ετοιμάσουμε για σας, γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς. Στο ανακαινισμένο εργαστήριό μας, οι καλύτεροι στο είδος φροντίζουν με μεράκι να δημιουργούν γλυκίσματα και αρτοσκευάσματα υψηλής ποιότητας ,σε μεγάλη ποικιλία, που θα τα βρείτε σε έναν αρμονικά διαμορφωμένο χώρο.

Η εταιρία βρίσκεται στον Μαρκόπουλο Αττικής.